marți, 29 ianuarie 2013

Lacramioara – client BRG AuPair SUA

Hello Romania:)
Cum merg lucrurile pe acasa?:)
Eu sunt ff bine si am placerea de a va impartasii si voua din primele mele impresii…
Incepand cu traingul de la hotel si primele alte fete Au Pairs pe care le-am intalnit, sincer a fost foarte placut si distractiv sa impartasim aceleasi temeri, noutati si tot odata sa invatam impreuna ceea ce va insemna cultura americana…
Oamenii de aici sunt ff draguti, si in ciuda faptului ca am auzit mereu ca americanii sunt reci, isi vad doar de treaba lor si chestii de genu, contrazic total aceasta afirmatie!! sunt oameni ff draguti care nu stiu ce sa iti mai faca sa te simti ca a casa si sa fi tratat egal!!
Prima saptamana cu familia a fost una de acomodare si de descoperie, dar totodata placuta!! Familia ma trateaza frumos si deja ma simt ca sora mare a copiilor!! Chiar si cand de exemplu baiatul vrea sa bata ceva cu ciocanul, vine si ma intreaba daca zgomotul ma v-a deranja…cand ies cu fetele, mama vine si ma conduce pana la usa, la fel cum face mama mea acasa:) E foarte Placut sa vezi ca sunt oameni carora le pasa intradevar de tine chiar daca esti ff departe de casa!
De cand am venit am avut mereu cina impreuna, ceea ce imi marturiseau ca ei nu faceau acest lucru inainte:) Evident adora mancarea romaneasca, le-am gatit de 2 ori, dar vreau sa va spun ca mereu mancau pe putin 2 farfurii odata:))
Cu copii ma inteleg destul de bine, exista si momente tensionate si stresante, dar e normal ca au si ei nevoie de timp sa se acomodeze cu mine, si stiu ca lucrurile vor fi foarte bune!!
Ceea ce e cel mai minunat e ca un copilas care te cunoaste de doar cateva zile, sa iti spuna seara cand il pregatesti de culcare ca te iubeste si ca nu vrea sa pleci niciodata!!! :) aceasta mi s-a intamplat si nu trebuie sa fi mama ca sa poti uita toate celelalte lucruri rele pe care le-a facut in ziua respectiva:))
Tot ce pot sa va spun voua este ca Faceti una dintre cele mai grozave lucruri, PENTRU SIMPLU FAPT CA TOTUL E FF SIGUR si chiar exact cu mi-ati descris, poate si mai bine!!! Va multumesc pentru aceasta oportunitate care mi-ati oferit-o si sincer as incuraja toate fetele care sunt dornice sa experimenteze ceva nou si totodata sa invete o limba ” ca la mama acasa” sa incerce acest program!
Va transmit salutari de peste ocean si poate o sa va pot trimite hot dog candva:P prin curier ca ajunge mai repede decat in romania dintr-un oras in altul!:))

2 Responses to Lacramioara – BRG, AuPair SUA

Madalina says:
Buna,
daca ai timp as dori sa vorbesc mai multe despre acest subiect pentru ca sunt f interesata…multumesc si astept un raspuns aici sau eventual pe adresa mea de mess:madalynutza_85.
Multumesc,
Madalina