luni, 3 aprilie 2017

Roxana - Carer in Anglia, Dover, prin Belrao Group

"Buna tuturor!

Vreau sa recomand cu tot sufletul aceasta firma de mediere si daca vreti sa va porniti pe acest drum impreuna, sfatul meu este sa nu pierdeti nici o secunda indoindu-va!!!!

Eu am avut parte de o experienta fantastica alaturi de ei!
Indrumatorul meu a fost Alexandra, o persoana deosebita, ce mi-a dat toate detaliile necesare pentru a ma face sa am incredere totala.
:)
Cred ca nu este usor pentru nimeni sa isi paraseasca confortul casei, prietenii sau meleagurile dragi...dar pentru ca sistemul din tara noastra nu este unul bine gandit sa ne acorde ajutorul necesar pentru un trai decent...foarte multi dintre noi suntem nevoiti sa o luam pe un drum necunoscut, departe de tot ceea ce ne este drag.
Asta am facut si noi, eu si sotul. Si tin neaparat sa mentionez ca este foarte important sa pasesti spre aceasta calatorie cu incredere...mie asta mi-a dat aceasta firma!
Am cunoscut de la inceput toate detaliile partilor contractuale, toate avantajele si dezavantajele...intr-un cuvant, am stiut exact in ce ma implic!
Si, spre surprinderea mea, totul a mers conform planului pe care l-am plasmuit impreuna cu ei! Am avut suportul pe care ma bazam!
Iar acum, dupa aproape un an de cand am plecat din Romania, sunt stabilita in UK, unde lucrez la un azil de batrani cu dementa, si sunt foarte multumita si incantata de munca mea!
Asadar, cu toata inima va recomand BRG.
Daca vreti sa beneficiati de o firma ce se face apreciata si cunoscuta prin profesionalism si ce poate sa va ofere un start bine conturat. nu ezitati nici o clipa!
Multumesc pentru timpul acordat pentru a-mi citii cele cateva randuri!

Multa sanatate si forta de munca tuturor,
Roxana"

Mai multe comentarii : https://www.facebook.com/belraogroup.ro
Intra pe grupul nostru de facebook pentru domeniul medical:

Belrao Group recruteaza de pe piata din Romania de peste 11 ani.
Daca doriti sa lucrati ca si carer/ infirmier/ asistent medical va rugam trimiteti CV la sediul nostru din Cluj Napoca sau Agentul Belrao din UK.
Mai multe detalii de contact pe www.brgwork.ro sau la 0264 591118
(Luni- vineri: 10: 18)
Nu percepem bani de la aplicanti!
(Belrao  este companie inregistrata pentru Data Protection si publicarea tuturor datelor de contact ale clientilor Belrao nu este posibila, daca doriti sa intrati in contact cu clienti Belrao va rugam sa ne contactati si le vom cere permisiunea sau vizitati pagina de facebook)